fredag 20 oktober 2017

Veckans Fredag, Styrka cykel med mera

Veckans Fredag började med att jag åkte och hämtade ut en ny bil på Bil Månsson i Ängelholm, tyvärr inte till mig själv utan till jobbet.

Där efter accelererade dagen, det gick undan och jag fick massor gjort. Avslutade i stan med först en vända på IKEA för att hämta en matta och sedan en sväng på ICA MAXI för att hämta ett lysrör till källarn som jag vet att dom har stående där. När Yvonne sedan kom hem hade hon svängt in om det lokala fiket och hämtat upp kaffebröd. Vi fastnade en liten stund med finkaffet innan träningen men vad gör väl det om hundra år..?
Ni som följer @beingandy på instagram känner av upprepning här..

Jag körde tröskel igår och idag värmde jag upp ute och gjorde ungefär samma styrketräning som Yvonne gjorde igår. Där efter in och körde en cykelsession bestående av 1:minutare på hög kadens (och watt) på monarken i källaren. Nu soffhäng!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar