onsdag 18 oktober 2017

Tröskel på banvallen


Dagarna rullar på och så gör också jag, i förrgår körde jag cykel på rullar och igår rullskidor. Att träna ute här nere är fortfarande riktigt skönt. Trots att vi är inne i oktobers andra hälft så har vi 15-16°C så det är korta cykelbyxor som gäller.


Det som är lite trist får väl vara att rullgardinen dras ner 18:18 som idag men det kryper allt tidigare på klockan. Snart är det åter igen helt omöjligt att få utomhusträning i dagsljus då är det mörkt innan vi ens är hemma från jobb de flesta dagar.

Idag kom vi iväg i bra tid ungefär 15:30, körde 2tim mountainbike, 50km grusväg asfalt och banvall. Ett par riktigt bra tröskelintervaller blev det på banvallen, jag svängde av ungefär halvvägs för en omväg på svedbergakulle. Så får man göra när man är olika snabba, Yvonne hann precis före mig ut till Kattarp och fick ett par höstiga bilder på mig och mina vita ben. Där efter körde vi lite lugnare tempo via Tånga och hem.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar