torsdag 19 oktober 2017

TorsdagsTräning

Som jag har flängt fram och tillbaka till och från jobbet idag då! Var lite sen imorse så det gick i en jädra fart genom mörkret. Sen var jag tvungen att susa hem lika snabbt igen efter dryga timmen för att sotaren skulle komma. Trodde att det var för att sota men tydligen hade jag inte läst papperet ordentligt för det var en brandskyddskontroll. Well, well det gick ju bra det också. Tillbaka till jobbet igen - swosch! Jobba, jobba, jobba och sedan hem. Tur att jag inte har så lång transportsträcka!Var helt slut när jag kom hem och tänkte att det cyklandet hit och dit fick räcka för idag. Medan Andreas trampade monark gick jag ut i trädgården och körde lite styrketräning. Vi har plockat ihop några övningar som funkar bra att göra på hemmaplan och vi ska verkligen försöka att ta oss i kragen och göra dessa någon gång varje vecka.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar