lördag 21 oktober 2017

Rullskidor till Väsby and back

Vi började morgonen, som många andra i mitt instagramflöde, med en supergod frukost. Helgfrukost är bland det bästa som finns! Jag gillar att äta lite av många olika saker, en halv portion havregrynsgröt, en lite skål yoghurt, en kopp te, ett litet glas apelsinjuice, en fralla med ost och paprika och sedan det bästa till sist - en god kaffe och en croissant.

Efter frukosten tittade Andreas syster förbi och vi kom inte helt osökt in på samtalsämnen kring träning. Hon är en fena på saker som för oss hör till alternativ träning (allt förutom cykling med andra ord) och stretching. Vi fick bland annat några bra tips som kan göra våra stela kroppar lite smidigare och några saker som är bra att tänka på vid styrketräning. Tack Pernilla!Dagens träning var för mig en säsongspremiär! Första gången på rullskidor sedan förra vintern och jag kan med säkerhet säga att det kommer kännas imorgon. Jag är verkligen inte bra på att åka rullskidor, det går så himla sakta, men det är ändå rätt så kul. Sakta går det väl för att jag är för klen i överkroppen antar jag, hoppas att det ska bättras på under hösten och vintern. Sen är jag livrädd för att ramla med skidorna också och det gör ju inte att man tar i för kung och fosterland heller.


När vi kom hem hoppade Andreas på monarken och körde fyra stycken 6:or på hög kadens. Efter honom rullade jag 45 minuter, slängde in några 20-sekundersspurter på högt motstånd bara för att det var roligt :)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar