torsdag 26 oktober 2017

Rullskidor, stretching och CykelvasanTillbaka på rullskidorna idag. Andreas som har mer krut i överkroppen än jag rullade en mil på nästan samma tid som jag slet i 6.6km. Jag har redan träningsvärk i armarna. Under kvällen har vi, hör och häpna, stretchat också! Både jag och Andreas är stela något så in i Norden och det kan verkligen inte vara speciellt bra överhuvudtaget.

Nu något helt annat, nämligen Cykelvasan. Jag var ju inte tillräckligt snabb på årets vasa för att seeda in mig i tävlingsklass till nästa år och 2016 körde jag inte. Av en händelse klickade jag in i seedingstabellen på Vasaloppets hemsida och där står att man kan seeda sig på 2015 års tid. Jag trodde att det bara var de senaste två åren, men tydligen inte. Så bra då - I'm in!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar