onsdag 25 oktober 2017

Restitutionsperionden fortsätter

Under gårdagen blev resten av gräsmattan klippt, det är saftigt så här års! Stänkskärmarna på rullskidorna blev fastskruvade och en 40årspresent blev bokad :)
Idag cyklade jag till jobbet i förvånansvärt ljummet väder, 16° sa vår termometer! Jobbade mig igenom en arbetsdag som innehöll en del festfixande inför morgondagens Spökfest. Ska ta och leta fram min utstyrsel och lite teatersmink så jag kan piffa till mig imorgon, det blir kul! Aldrig får man så många komplimanger från kollegor, elever och föräldrar som när man spökar ut sig...

Dagens aktivitet var för mig först en joggingtur till Nyhamnsläge och hem igen. 5km i förjäkla långsam takt, benen känns bara sååå himla tunga, men det var skönt ändå. När jag kom hem gjorde jag några styrkeövningar ute på däcket och avslutade sedan med en halvtimme monakrrull. Andreas körde en timme monark, 3x10 zon 3-4. Han kom också ut i trädgården och körde lite styrka tillsammans med mig.

Ingen av oss tog några proffsiga träningsbilder idag så jag plockade den här kvalitetsbilden från Instagram stories @yvonnekatarina 


Nu åker vi vidare mot veckans torsdag! 👊
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar