måndag 9 oktober 2017

Kronborg Park Cross på Marienlyst i Söndags

Segrande dam, Caroline Bohé


Vi rundade av helgen med en båtresa till Danmark. Det var den årliga CX-tävlingen i parken runt Marienlyst slott. Jag har för mig att den förra året gick lite söder om, närmare bestämt i Snækersten men det brukar vara uppe i Helsingør och det är klubben Ck-Kronborg som är arrangör.

I lördags var det nog många cyklister som satt och höll tummarna, det var riktigt skitväder här då. När vi vaknade och satte oss på sundsbuss Pernille var det riktigt fint väder, solen värmde och bara lätta snabba moln som flög förbi i den tilltagande vinden. Gångavstång till slottet och den fina parken, vi hade bullat upp med fika och gick all in för att supporta Åsa Erlandsson och även herrarna i svenska team Art-V Cycling.

Marlene Degn rullade in på 3:e plats


Åsa Erlandsson
Segrande herre, David Eriksson

Själv tycker jag vi lyckades bra, hela Art-V Cycling hamnade på pallen och Åsa blev 4:a. Nu är jag väl inte helt säker på att vi hade särskilt stor del i detta… Bra krigat allihop!

Jag filmade lite klipp från tävlingarna, inte regisserat till något fint "konstverk" utan bara ihopslängt i kronologisk ordning om någon vill se.//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Tack för hejandet ;)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB10 oktober 2017 19:10

    Hej Åsa, vassego det var så lite så:)

    SvaraRadera