tisdag 31 oktober 2017

Here we go, mot 2018

Igår var det måndag, nog ingen av er som missade det. Inte jag heller jag hade en lång att göra lista att avverka, krigade länge inne på Bauhaus i Hyllinge. Bra sortiment men inkompetent personal, vill ni veta mer så gå dit och be om hjälp vetja…

Jag hade även vilodag, det var så jag öppnade upp träningsstarten inför säsongen 2018. Idag däremot var det dax att bekänna färg, lägga ribban osv.
Jag ändrade planen lite under morgonen när jag läste om ett pass som Tomas hade kört och blev sugen på att testa hur det skulle kännas för mig.


Det tog en stund (läs några intervaller) innan jag hade rickat in mig på rätt motstånd men sedan sved det som det skulle. Det blev alltså 25st 1minutare med 2min "vila". ettorna körde jag med 5.5kp och 63-70kadens ungefär, vilan på ca 160-180watt dryga 90kadens. Det var 2timmar på testcykel som kommer få mig att sova gott. Imorgon kör vi tröskel, hög kadens.

//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Tomas Åström31 oktober 2017 23:06

  Bra att få inspirera lite. Trevligt pass det där. Du tog dock till en bonus med 4 extra intervaller. Bra kört!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB1 november 2017 06:04

   Ja tack för det, bra pass! Det är alltid kul att testa lite vad andra pysslar med, ibland är det ju också riktigt bra. 25 var en så bra siffra tyckte jag...

   Radera