måndag 23 oktober 2017

Distans igår, allt möjligt idag!

Idag har jag nog varit på det mesta, jobbat såklart men därefter har jag fixat med mina rullskidor. Jag har inte haft några stänkskärmar på dom men tänker sätta dit baktill, man blir så skitig när man kör ut på vischan. Gräset har jag klippt också, det var långt ifrån perfect length. Faktiskt så långt att det kommer få klippas två gånger minst och så långt att jag inte ens hann klart innan det mörknade.

Igår körde vi distans som vanligt och jag undrar om vi båda lyckades bli förkylda, det verkar så idag. När jag rullade in på uppfarten timade jag precis postbilen som kom med lite nya cykelprylar till mig. Man kommer inte långt med bara ett par bromsar men det är helt klart en början.Förhoppningsvis dimper det ner lite mer prylar och händer mer på cykelfronten under hösten/vintern. Man blir ju sjukt sugen och det värsta är ju att det inte alls är särskilt nära till säsongen 2018.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar