söndag 15 oktober 2017

Bra helg!

Det blev skitigt idag

Jag hade satt ribban lite högt för helgen, Yvonne är bortrest och min tanke var att hinna med en hel del. Vad jag inte hunnit med behöver vi inte fokusera på här det finns ju kvar, blir inte gjort av sig själv…

Det jag däremot hunnit göra är en rejäl källarrockad, rensat undan och slängt. Alla ni som letar cykelprylar skulle varit där, jag gav upp sorterandet och körde allt på tippen. Det blev tre vändor med Caddyn fylld till bredden innan jag var nöjd. Allt var såklart inte cykelprylar utan en massa "den kan vara bra att ha" sparat som aldrig blir något till. Nu återstår bara att måla väggarna innan jag är nöjd, har blivit massor med golvutrymme som gör att det känns luftigt och man kan nu röra sig fritt trots en cykel i ett mekställ osv.

Dagens distansrunda

Sen har det blivit cyklat också, fredags körde jag ensam en runda på 50km med lite fokus på att hårdköra vissa partier. Igår var jag runt och tittade till åkrarna här utanför, det var slätåkning i lugn och ro med duggregn och hård vind. Det är alltid en svår avvägning, ska jag gasa så att jag hinner hem eller hålla mig till planen dvs växla ner och fortsätta. Idag var vi två som körde tillsammans ca 3tim och drygt 60km. Det är verkligen lyxigt med vädret just nu, indiansommar. Får se hur länge den håller, någon dag till hoppas jag.

//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar