fredag 13 oktober 2017

50km sol och Fredag

När jag vaknade, ja eller snarare när klockan sa åt mig att vakna hade vinden lagt sig. Under kvällen och natten drog det på ordentligt, så pass att det faktiskt blev svårt att sova. Men det är ju höst och helt normalt. Nu börjas det helt enkelt…
Krossen vid Bökebäck

Vitstrumpan vid Arild...

Men döm om min förvåning när jag kom hem och skulle ut på hojen, riktig IndianSommar på ingående och att det var varmt tänkte jag inte på förrän jag redan var påväg tyvärr. Nåja hellre för varmt klädd. Höll ett lagomtempo och gasade i ett antal backar och det kändes väl bra och allt om det inte hade varit för min rullskidsession/styrka combo i onsdags. Lite ont över allt och trötta lårmuskler och allmänt stel från topp till tå. 50km sol och i stort sätt ensam i skogen.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar