tisdag 19 september 2017

Vi ses väl på lördag, Västgötaloppet


Uppladdning vet jag inte om jag vågar sträcka mig till men någonting ditåt pågår. Jag var rejält sliten i helgen och hade sovit sämre än på länge så för mig har det varit vila hittills som uppladdning. Inatt fick jag till en fullträff med sömnen och katterna var så vänliga och lät oss sov till kl 06:00. Idag har jag endast kört rullar i 30min.

När man inte cyklar känns det som att timmar växer på träd och därför hann jag tom serva vår espresso-maskin ordentligt. Det var väldigt nödvändigt och nu spinner vår La Spaziale som om den vore ny igen. Även kvarnen plockade jag ner i beståndsdelar och rengjorde, resultatet blev en mycket tystare maskin som gör ännu godare kaffe.

I år har man flyttat upp starten av Västgötaloppet till lassalyckans friluftsområde. Det tycker vi är toppen, start och mål på samma plats och dessutom vad jag förstår en bra uppställningsplats för husbilen. Det är sista loppet i Mitsubishi MTB Challenge, lopp nummer 9.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar