onsdag 6 september 2017

Störst går först

Har inte hittat många bilder på mig själv från Bockstensturen i lördags, men här är iallafall en bildserie med mig i bakgrunden. Nån snubbe genar in före och går sen över styret så det blir till att hoppa av och promenera en bit.

Foto: Martin Rimby
Störst går först.
Efter helgens lopp är jobbpendling den enda cyklingen jag gjort och det är inte särdeles många kilometer. Andreas har cyklat lite både måndag och tisdag men jag har inte hunnit, mycket på jobbet nu i början av terminen som föräldramöte i går kväll tex. Fördelen (??) med det är att det blev en hel del fika över från mötet 😁

Eftersom det inte går att välja fick det bli en av varje.
Bild från mina instagram stories
I dag regnar det och det fick bli monarkintervaller. Efter att ha laddat med diverse godsaker under dagen gick det lysande. Snodde Stinas intervaller från häromdagen - 5x2min + 5x1min +5x30sek. Tackar Stina för det! Andreas sitter och stånkar samma sak i källaren just nu.

Bild från Andreas instagram stories
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar