lördag 30 september 2017

Sålt min cykel och test av Regnbågsbanan


DubbelGarmin, Dubbelt så bra!

Idag skulle vi köra ner till Malmö för att testa en mountainbike-bana som man har anlagt nere vid brofästet. Lustigt nog kunde vi slå två flugor i en smäll, på morgonen fick jag mail från en kille som var intresserad av min heldämpade s-works som var till salu.

Regnbågsbanan som den kallas snirklar sig fram i vegetationen precis nere vid öresundsbron. Dom har väl gjort ett riktigt bra jobb om man tänker på marken och området som har funnits tillhanda men själv tyckte jag nog att det fanns lite att önska. Iofs brukar projekt som dessa vara under ständig byggnation/förändring.
Hejdå hojen, vi har haft mycket kul ihop!

Precis som rubriken avslöjar så är nu cykeln såld. Jag står inför det delikata I-landsproblemet att bestämma mig för vilken typ av cykel och vilket märke som jag ska tävla på under nästa säsong, om nu inte någon sponsor gör valet lätt för mig.. Syft syft…

Trevlig lördag,
//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Glenn Johansson4 oktober 2017 22:05

  Jag kan bara prata för egen del. men jag gick från Specialized till Scott, från Epic till Spark
  Epicen med deras Brain tycker jag är en kompromiss, Den är inte 100% så som jag vill att en heldämpad xc racer ska vara.
  Tycker den gungar lite om man inte ska överdriva psi mängden.
  Medans Sparken är nog den cykeln jag alltid letat efter! Otroligt rapp och lätt, att kunna justera dämparna i tre lägen är otroligt. Att helt öppna upp dämparna utför gör att iarafall jag kör mycket snabbare och mer kontrollerat. Köra singeltrack med dämparna i mellanläget är en dröm, Tar upp precis de jag vill. Sedan att kunna låsa helt på grusvägar eller uppförsbackar gör den otroligt snabb uppför. Ett tips att tänka på inför nästa års cykelköp.
  Kämpa på och fortsätt med denna sidan. Kul att läsa

  /mvh
  Glenn Johansson
  Scott Spark RC 900 Ultimate

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB5 oktober 2017 06:25

  God morgon, mina tankar har vandrat åt det hållet oxå. Inte gör du det lättare:) tack för din input det var intressant att höra hur du har upplevt skillnaden. Jag ska ta mig lite tid att fundera innan jag bestämmer mig!

  SvaraRadera
 3. Sedan kan jag inte prata om 2018 års uppgradering av epicen, Det skall tydligen varit ett lyft. Men är de tillräckligt? de får någon annan svara på.
  Våga prova nytt och bilda dig en egen uppfattning. Så skall du se 2018 kommer bli minst lika roligt som iår. kämpa på i vinter och vägra att tämjas!

  /Glenn Johansson
  lugnetfinest @ instagram

  SvaraRadera