söndag 24 september 2017

Recovery ride som det heter

Jag tycker att det är helt kanon när långloppen går på lördagar. Ingen stress med att stirra iväg hem direkt efter målgång för att hinna komma i säng innan det är dags att gå till jobbet på måndag. Efter gårdagens Västgötaloppet valde vi att stanna kvar i Ulricehamn en natt till. Vi unnade oss en burgare och några öl på Hotell Lassalyckan som hade "After Bike". Tyvärr var det inte många cyklister där mest funktionärer och arrangörer, men det var trevligt ändå.

Vi var hemma i Skåne vid halv elva i förmiddags och har fixat med klädtvätt och cykeltvätt delux, slappat i solen med en kopp kaffe, klappat katter och rullat ur benen en sväng ut till Mölle. Vi cyklade ner till hamnen och letade glass (eftersom det är sommarvärme här!), hittade tillslut en öppen glasskiosk lite bakom allt annat. Lite trist att mycket stängs så fort turisterna lämnar trakten.


Medan vi åt vår glass kom det fram en svensktalande tysk familj som intresserade sig mycket för våra cyklar. Mannen cyklade själv mtb med undrade hur det fungerar med bara en klinga fram eftersom han körde med tre. Blev lite undervisning där, kul :)

Vi cyklade sedan stigen "Frälsarens väg" bort till Kockenhus och där vände vi hemåt. Blev ett stopp på Ica Skeppet också för att handla kvällsmat.En RaceReport från Västgötaloppet får ni imorgon. Om någon har tips på var det finns bilder från loppet så hör gärna av er!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar