onsdag 13 september 2017

PR på Monarken och Västgötaloppet anmäld

Skåne har ett litet väderbakslag idag i form av ett djupt lågtryck, passerar långt sydvart så här uppe hos oss blir det inte så farligt. Regn, mycket regn och lite stormbyar verkar det bli.

Egentligen passar det perfekt, jag hade redan planerat in testcykelintervaller idag. Jag körde 3x10min tröskel och 63kadens och det gick riktigt bra faktiskt. Jag brukar inte ha något vidare driv i pedalerna på monarken så här års men körde faktiskt hem ett personbästa om man ser till alla tre. jag har tidigare kört lite högre men då bara på en av tiorna och sedan mycket lägre. Idag hade jag ett jämnt resultat över alla tre.

Ni glömmer väl inte att det är sista dag att anmäla sig till Västgötaloppet imorgon. Jag anmälde mig idag, man känner väl sig själv. Lätt att glömma och omöjligt att komma ihåg saker…

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar