tisdag 26 september 2017

PangPang idag och Distans på söndag

Inte från dagens jobbpendling
Tisdagsträning under vintern då brukar det vara intervaller som gäller för mig, som vanligt riktigt hårda och hemska. Sommar hos oss denna veckan och på grund av en logistisk abnormitet kunde jag cykla hem från jobb idag. Det blev lite av att känna efter om kroppen hade hämtat sig från helgens drabbning. Jag körde Hardtail och det var medvind och nog hade benen återhämtat sig. Riktigt kul pangpang i 40min. Imorgon är jag igång som vanligt igen och jag är rätt sugen att titta till Berget och se så att allt står rätt till på stigarna där!


På tal om det,
Söndag förmiddag kör vi MTB-distans i ca 3tim på och runt Berget. Om någon vill hänga med ses vi klockan 10.00 vid Örestrands parkering i Strandbaden, strömstadgatan 4.

Vi lägger den här infon på Höganäs ck:s sida också, där halkar den ju inte ner som här på bloggen när vi skriver en massa onödigt under veckan.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar