fredag 29 september 2017

Fredagsfundering

Fredag idag och det har inneburit arbete, födelsedagsfirande och möbleringsspånande. Arbetet var det sedvanliga fast med fredagsfeeling. Firandet var för Andreas pappa - Grattis! Möblerandet var i vårt "kontor". Vi har tänkt att det kanske kunde vara på stationär dator och då behövs ju en lämplig plats till den. Kom fram till att vi nog behöver skaffa ett lämpligt skrivbord till det.

Apropå födelsedagar - ganska snart fyller jag jämt och Andreas har frågat vad jag vill göra på min 40-årsdag. Oj! Jag kan inte bestämma mig. Vad göra? Det finns ju så mycket jag skulle vilja göra/se/uppleva! Ett alternativ jag redan sorterat bort är Late Night Orup som går just den dagen, hur kul det än är känner jag väl inte att det är speciellt lockande som födelsedagsfirande...Som present till mig själv har jag tänkt köpa en ny framgaffel och bakdämpare till min cykel. Framgaffeln som sitter på nu har 120 slaglängd och jag vill istället ha en med bara 100. Bakdämparen är förvisso fin och bra men den går inte att låsa, den ska "tänka själv". Jag vill faktiskt ha en som går att låsa. Jag har ju ett reglage för framdämparen så då kan jag lika gärna öppna och stänga bakdämparen också. Behöver då även fixa ett reglage som sköter båda dämparna samtidigt.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar