torsdag 7 september 2017

En dag i duschen och Ängelholm till helgen

Idag hade vi planerat för träning ute då vi båda skulle vara hemma tidigt på dagen. Tyvärr har det varit skitväder om jag säger så. Egentligen inte jätte mycket regn och faktiskt ingen blåst att tala om men ett sånt där regn som man bara blir så jäkla blöt av.

Istället körde vi träning på nedre plan, Yvonne gick ner till Monarken och började och jag tog med mig mina rullar ut under verandataket. Undertiden som jag väntade på att hennes 3x10min på låg kadens skulle ta slut rullade jag snyggt lätt och ledigt igång benen. Riktigt kul och bra att ha.

Det kändes konstigt att bara kliva upp på testcykeln och gasa utan att värma upp först men uppvärmd var jag och jag åkte rakt igenom mina 3x10min utan att spränga mig.

Favoritslingan i Ängelholm en solig dag.

Nu sätter jag mina förhoppningar till att helgens väder blir lite bättre. Under morgondagen ser det ut att bli som idag så jag håller tummarna för att lördag kan bli en dag att spinna loss benen i Ängelholm. Om någon är sugen att hänga med är det bara att höra av sig så kan vi komma vi överens om en tid.

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar