onsdag 20 september 2017

4x4 och höjt Vo2max

Ibland undrar jag själv varför jag gör som jag gör, som idag tillexempel. Jag var hemma strax efter två och ute var det riktigt härligt väder ändå föredrog jag monarken framför utecykling. Jag var helt enkelt verkligen inte sugen på att sticka ut och träna. Jag kommer ju tycka att jag var helt korkad när vintern kryper närmre med mörker, regn och kyla. Idag var en sån dag som man drömmer om och längtar efter när källaren är det enda alternativet...


Hursomhelst, jag körde fyror och det gick kanon! Min Garmin har en funktion som, med hjälp av effektmätaren vi har på monarken, uppskattar vad jag har för Vo2max och idag hoppade mitt värde upp ett snäpp till 60. Det är ju grymt, ska bara lista ut ett sätt att få ut de där i pedalerna i verkligheten också. Vore onekligen lämpligt nu till helgen när vi kör Västgötaloppet. Ser fram emot det! 😏

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar