tisdag 29 augusti 2017

Verandacykling

Blev det nån distansträning i söndags som vi tänkt? Nej. Istället testade jag att köra rullar, gick väl sådär. Iklädd full mundering, inklusive hjälm, satt jag på cykeln uppe på verandan intill räcket och cyklade på stället. Till en början höll jag krampaktigt i räcket (hade träningsvärk i armen dagen efter...). Efter ett tag kände jag att jag faktiskt inte behövde hålla så hårt, men jag vågade aldrig släppa taget helt. Satt där i ungefär en halvtimme utan att våga hålla båda händerna på styret och inte luta mig mot räcket. Andreas klarar det hela betydligt bättre och kan cykla helt utan att ta tag i något och jag tror nog att jag ska lyckas klara av det också så småningom. Ska bara se till att öva lite då och då.
Efter att vi rullat rullar drog vi iväg en sväng till Mölle och upp för Italienska vägen, jag på mtb och Andreas på cx. Så som sagt ingen distanscykling men lite blandad cykling, Andreas fick tillochmed in lite monark.

Igår idkade vi vila och idag körde vi en riktigt kort träning utomhus. Vi körde bort till Krapperupsskogen, svängde in på Kärleksstigen och sedan backintervaller uppför den lilla grusvägen vid växthusen. Det har vi gjort förr och den vet vi är bra. Kort, intensiv och effektiv intervallträning 10minuter hemifrån.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar