lördag 26 augusti 2017

Varmkorv och lingon


Bra dag idag! Efter en gofrukost med varma bullar lastade vi in cyklarna +annat i skåpet och drog till Ängelholm. Det var ett tag sen vi cyklade där så det var riktigt kul att trampa lite x-cupbana. Jag kände mig till en början lite ringrostig på de slingriga stigarna, det gäller ju att cykla med både huvudet och kroppen så man håller sig på stigarna :) Vi körde två varv tillsammans sedan körde Andreas ett själv medan jag rullade till bilen för att hämta lite grejer. Jag hade nämligen packat med lunch i form av kokt korv i termos och tillbehör såklart. När A var klar med sitt sista varv blev det alltså korv med bröd i skogen, gott som fasen!
Mätta och belåtna körde vi igång med lingonplockning. Det fanns faktiskt rätt så mycket lingon, men vi plockade inte några mängder bara tillräckligt för en burk sylt eller två. 

Vädret överraskade oss med typ nästan ingen vind idag. När vi kom hem kunde vi njuta av en kopp kaffe ute i trädgården utan att behöva hålla fast alla pinaler, fantastiskt.

Eftermiddagen fortsatte med diverse sysslor. Cyklarna blev tvättade, gräsmattan blev klippt (till viss del...) och lingonen blev rensade.

Imorgon kör vi väl söndagsdistans och syltkok då, blir najs. 
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar