torsdag 17 augusti 2017

TorsdagsTräning på vår testbana

Vi satte oss på cyklarna och körde upp till en av våra testbanor på berget, vi hade planerat att köra tröskel där och så blev det också. Jag åkte tre varv och Yvonne två varv.

 Varje varv innehåller 2 bra stigningar och ett par kortare knyckar, en platt bit och en lite teknisk uppförsbacke. Såklart finns det då också nedförsbackar, det är ju en varvbana. Jag tycker det är riktigt bra att köra träningar på det viset, man vet vad man ska göra och man vet var. Inget velande, det finns det inte tid för när vardagen är ett faktum. Dessutom är det ett perfekt sätt att jämföra sig själv mot sig själv. Lite data på hur jag har lagt upp mitt varv ser du här under.


Idag satte jag trots en sliten känsla personbästa med 58s på banan som jag gjort till ett strava-segment.Stannade upp efteråt för bananpaus och självklart ett par bilder, man har väl en blogg!

Igår tipsade vi om Snapphaneturen som går på söndag, för den som inte vill kriga lika hårt så finns det  ett annat allternativ. På lördag går Barncancer-trampet i Helsingborg, 45km på landsvägar med öppen start mellan 08:00-10:00. Startavgiften på hundra kronor går oavkortat till Team Rynkebys insamling till förmån för Barncancerfonden.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar