tisdag 22 augusti 2017

Snart ikapp, måndagsstädning och tisdagscykling


Jag höll mig av cykeln igår, ingen träning men då får man tid över till annat. När jag kom hem från jobb drog jag igång med husbilsstädning, husstädning och cykeltvätt. Så mycket för den vilan, jag var helt kaputt när klockan var åtta på kvällen. Somnade tidigt och sov som en stock tills klockan ringde, inte var jag piggare då heller…Idag tog jag en lugn runda, ja så lugn den nu kan bli i blåsten men jag försökte iaf. Körde landsvägscykeln upp över berget och bort om Jonstorp för att sedan vända hem. Sånt där landar på ca 40km och tar en timme och en kvart om man inte har allt för bråttom. Det var Zon 2 som gällde för mig idag med ett par sprättar i backe. Imorgon är tanken att vi kör skooog med klubben.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar