onsdag 16 augusti 2017

Snapphaneturen, Bockstensturen och varför får jag bara PR på Strava.

Karlsson på taket eller Nilsson på fjället från veckan som gick.
Idag är det onsdagen innan fredagen som närmar sig med stormsteg. Det känns skönt faktiskt, vi var ju på resande fot i husbilen från fredagen innan Finnmarksturen och fram till i söndags. Det blir lite att ta tag i, tvätt av kläder cyklar och städning av husbilen. Saker halkar gärna efter när man kommer hem och samtidigt ska jobba oxå.

Idag körde jag mitt andra träningspass sedan CV. Båda har varit på landsvägscykel och korta, idag med lite högre fart och med ett rejält gaspådrag. Jag bestämde mig att försöka återta ett KOM jag blev snuvad på för ett tag sedan. Det gav ju en liten fingervisning om hur utvilad jag var, inget långt segment men jag skrämde upp pulsen till 99% HRmax.

Nu till det konstiga, jag har som sagt haft ledningen där tidigare och när jag nu återtog den står det bara PR i min aktivitet!? Går man in i segmentet ser det ut som vanligt med kronan osv… Detta är väl minst sagt ett I-landsproblem i marginalen men jag har inte sett det tidigare bara.

Till helgen är det ett riktigt fint lopp här nere i Skåne, Snapphaneturen går på söndag nere vid hovdala slott i Hässleholm. Missa inte den om ni har tid, 60km som är fyllda med riktigt fin stig i mängder och väl kuperat.

Nu släpper jag er att göra annat för jag ska skicka in min anmälan till lopp 8 i cupen, Bockstensturen som går den 2september. Gokväll!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar