torsdag 24 augusti 2017

Rullar, ny utmaning inför vintern

Jag plockade hem en roller lite på prov inför hösten och vintern. Under säsongen som kommer vet jag  att det blir många många timmar på Monarken i källaren. Detta är inte direkt något problem för mig, har lätt att motivera mig att träna hårt och strukturerat på den vecka ut och vecka in.

Jag tänker mig bara att det kan vara skönt att få sitta något pass då och då på en cykel som faktiskt uppför sig som en cykel. Rullar borde fungera fint till det när det ska köras något träningspass av lugnare karaktär. Testcykeln är djävulskt stationär och grym på det den är till för men överkroppen sliter man definitivt inte ut.


Var det svårt då? Det ärliga svaret blir att min första reaktion var att skicka tillbaka den med vändande post, men det tog ungefär 5min sen gick det ganska bra och min åsikt ändrades fort. Bra balansträning och det är precis vad bålen behöver, speciellt under vintern.

Vi kör fredag imorgon va!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar