tisdag 1 augusti 2017

Inför Cykelvasan och Finnmarksturen

Så efter en helg på hemmaplan börjar det nu dra ihop sig för nästa "vända" till dalarna. På söndag är det dax för Finnmarksturen. Jag gillar det loppet!

Helgen som gick spenderades till stora delar i cykelsadeln men utan att tävla, inget xcuplopp för oss. Istället blev det monark och distanspass, vi behövde komma ikapp lite med alla måsten tyvärr. Igår och idag har jag hållit mig av cykeln och servat vevlager och styrlager på tre mountainbikes. Det var välbehövligt och till min heldämpade är det tid att beställa nytt styrlager. Jag får försöka hålla liv i det gamla till efter cykelvasan dock. Till er som sällan skruvar isär för inspektion, gör det! Det ser alltid friskt och fint ut från utsidan…
Jag har också passat på att byta bakdäck för att med lite tur slippa det som hände både på Lida Loop och Engelbrektsturen. Schwalbe Racing Ralph addix speed med snakeskin och tubless easy! Hängslen och livrem för mig som alltid brukar åka lightskin och jag hoppas att det är värt dom där 70grammen som det skiljde på vågen.

Bild från Engelbrektsturen

Imorgon blir det en lättare/kortare träning efter arbetsdagens slut, vi behöver gå igenom vad som finns och vad som inte finns i husbilen. Vad som ska med och vad som inte ska med.
Vi är ju anmälda till cykelvasan i år, Yvonne kommer förmodligen åka på sin helstela MTB och jag har inte bestämt mig om det ska bli FS eller HT. Hur som helst ska det bli kul att komma upp till cykelsalladen och folkvimlet.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar