fredag 25 augusti 2017

Fredag och 4 varv på vårt varvDax igen, fredag och hemma tidigt betyder mountainbike för oss. Vi tyckte att det var tid igen för vårt långa testvarv (som egentligen inte alls är långt 4.3km) idag. Jag körde 4 varv och Yvonne körde 3, idag  hade jag förutbestämt att det inte var aktuellt med några rekordtider. Min tanke var att ligga någonstans mellan 80 och 90+% av Hrmax. Jag körde som så att jag slog av lite varje gång pulsen nådde 91% och på så vis höll jag mig under 93%.


Det är gymt roligt att köra cykel när man kan välja var man vill trycka på och hålla farten hög över korta knyckar och flowiga partier. Det är sånt man orkar lite bättre när man inte kör så att lungorna hänger utanför i längre backar. Som sagt så körde jag 4 varv och fick med mig 641hm hem till dörren. Som ni säkert vet så är vägen till och från berget helt platt så den siffran är grymt bra på en runda som totalt tog drygt 2tim enligt STRAVA.

Imorgon kör vi lite plattare, det blir kronoskogen i Ängelholm under förmiddagen om någon blir sugen!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar