onsdag 23 augusti 2017

Cyklat skooog


Som Andreas påannonserade redan igår var det planerat för skogscykling idag. Jimmy svängde in på vår uppfart kl.15.30 och vi började med mata asfalt 12kilometer till Svanshall innan vi smet in i terrängen.

Jag hade oväntat bra tryck i benen på stigarna och uppför och det var verkligen skitkul! Ett par dagars landsvägscykling efterföljt av två dagars total vila verkar vara receptet för god mtb-form.
Nu börjar folkmängden tunna ut på Berget, vi mötte bara några enstaka glada fotgängare, en massa får samt några kor.  Även om det innebär att hösten närmar sig tycker vi ändå att det är rätt skönt. Det går att träna på ostört utan att behöva sakta in och visa överdriven hänsyn titt som tätt för att folk inte ska bli sura eller skrämda.

Dagens siffror:
37 kilometer
341 höjdmeter
1:55 cyklad tidIdag var vi som sagt tre från klubben som cyklade. Det är alltid lättare att hålla igång med cyklingen, speciellt på hösten och vintern, om man är några som sporrar varandra och tränar tillsammans. Funderar du på att gå med i klubben Höganäs CK eller vill du bara hänga med ut och cykla, tveka inte att höra av dig! Ju fler vi blir under hösten och vintern desto roligare och lättare blir det att komma ut och träna.

//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar