torsdag 31 augusti 2017

4x4 och fredag på ingående

Vilken flax jag hade, var in på Sportson under lunchen idag för lite påfyllning av förråden och fick då möjligheten att klämma lite på en nyinkommen Epic 2018. Årets uppgradering är inte bara kosmetika och några småtweaks, det är mer än så. Det såg inte dumt ut alls kan jag säga och verkar riktigt lovande!

När jag kom hem tog jag tag i att byta plats på min Power2Max, det är ju snart höst på riktigt och då är det dax att flytta ner wattmätaren som jag har på Cervélon till Monarken i källaren. Det är inte särskilt krångligt och går på en halvtimme eller så. Både jag och Yvonne har där efter kört 4x4, när jag klev av fick jag ett plus i kanten av Garmin som höjde mitt Vo2Max 2 snäpp. Körde inte några rekordwatt men så var inte planen för dagen tänkt heller. Fullgas kör jag på Lördag, ville bara se att allt fungerade. Det är kul och riktigt lockande att bara få ösa på men det finns en hel vinter framför oss till sådant nörderi...


Där efter har vi packat husbilen och nu sitter jag här och umgås med er en stund, snart ska jag sova ända tills det blir Fredag.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar