tisdag 18 juli 2017

Våndor inför Cyklevasan


Nu står den körklar igen, min hardtail eller helstel som den numera är. Andreas har mekat på ny kassett och kedja och luftat bromsarna. Den har fått Racing Ralph 2.25 på framhjulet och Thunder Burt 2.1 på bakhjulet, än så länge med slang men det ska poppas till slanglöst senare. Lätt och fin är den! Jag önskar mig dock ett nytt styre, det som sitter på nu är ett riser-styre som jag har vinklat bakåt om ni förstår hur jag menar.

Nu får jag väl ta och köra in mig på den cykeln lite för jag tänker mig att jag ska köra den på Cykelvasan. Jag måste erkänna att jag undrar lite hur det kommer att gå på CV... Jag har anmält mig i tävlingsklass eftersom jag kvalat in med min tid från 2015års CV. När jag nu tittar på seedingtiderna baserat på de långlopp som jag kört i år så är jag inte tillräckligt snabb. Nu beror det väl iochförsig på att det är ovanligt snabba segrarinnor i dessa lopp i år, men det innebär ju att de övriga tjejer som kvalar in i CV:s tävlingsklass är riktigt snabba. Det kommer att gå undan i damstarten! Ja, där är en sak till som "oroar" mig - hur i hela världen ska jag hänga med i starten?? Risken är överhängande att jag blir frånåkt redan i startbacken och sen är det tufft att komma ikapp någon. Vojne, vojne 🙈

En målgångstid är svår att sätta eftersom jag tidigare bara kört i motionsleden och då finns det alltid folk att åka med. Nu när det är damstart är vi inte så många och jag kommer förmodligen inte att hamna i någon klunga, 39 anmälda än så länge. Riktigt coolt att stå i samma startfålla som norska Gunn-Rita iallafall!!

Nåja, jag har ju några veckor på mig att bli snabb! Vi börjar med en vilodag 😁
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar