måndag 17 juli 2017

Engelbrektsturen på söndag

Idag är det måndag och vi går in i en vecka som ska avslutas med ett långlopp. På söndag är det Engelbrektsturen uppe i Norberg.

Banvallen från lördagens distans
Måste erkänna att jag känner mig helt kass, krasslig trött och omotiverad. Nej så långt ska vi inte gå jag är inte omotiverad men jag måste se till att vila ut den här tröttheten. I lördags körde vi motvindsdistans på mountainbike här hemma och av någon anledning tog den mycket hårdare på mig än förväntat. När vi hade dryga milen kvar till dörren var jag helt pasé, trött som ett helt ålderdomshem och med ben som telefonstolpar. Som tur är så har vi ju några dagar kvar till start och jag tänker då vila allt jag kan. Kruxet är ju bara att man vill ju samtidigt träna, ska ta och räkna lite på den ekvationen...

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar