torsdag 1 juni 2017

36min Backträning 424hmDet blåser här nere i södern, igår såpass att jag började höra dom välkända höststormsknakningarna i huset. Det var storm som gällde och det pågick långt in på natten. Inte heller idag gick det att njuta av det för övrigt riktigt snygga vädret, sol och sköna temperaturer. Det gick däremot att gneta sig ut mot vinden till Berget för ett bra pass med backintervaller.

Igår kröp jag alltså som ni redan förstått ner i källaren för en helt vanlig tröskelträning på 3x15min. Inte det roligaste men det känns att det gör nytta, tyvärr har jag för sommaren flyttat över min p2m (effektmätare) till landsvägscykeln så inga roliga siffror blir det heller. Bara puls och höjd…


Idag var vi båda uppe på Berget och körde ungefär likadant, backintervaller först 3varv i en backe och sedan 3varv i en annan backe. På 36 minuter inklusive transport mellan backarna plockade jag 424 höjdmeter, inte dåligt för att vara här hos oss och utan att satsa på just det. Hela träningen idag landade på ynkliga 1tim 30min. Mer hinns inte alltid…

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar