lördag 20 maj 2017

X-cup deltävling 2 i Ängelholm imorgon

Äntligen känns min hals bättre, nu har jag bara lite ont på ena sidan så hoppas, hoppas att det är borta tills imorgon! Vi tog en runda i Kronoskogen idag igen. Hade med oss Jimmy som också ville kolla in banan inför morgondagen. Det blev ett och ett halvt varv i långsamt tempo, jag vill verkligen inte riskera något med tanke på halsen. Stigarna är superfina, helt torra och snabba! Jag som bara har cyklat en lätt sväng sedan Billingen hade pigga ben idag och jag vågade mig tillochmed på att testa en svårighet som jag inte vågat köra tidigare. Satte den på andra försöket - känns grymt bra!


Så här tror vi iallafall att banan ser ut, återstår att se imorgon.
Imorgon kl 9.00 går första starten, vi kör i start 2 kl. 10.15 och sista start är 11.15 - kom och kolla alla ni som inte ska cykla! Ses i Ängelholm imorgon :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar