onsdag 10 maj 2017

Tusen höjdmeter MTB och pizzadistans på LVG

Men först lite mer Billingen-snack. Börjar bli aningen stirrig inför lördagens lopp nu! Har förstått att det är ett lopp som tar rätt så lång tid att köra. Undrar om det är svårt eller om det är backarna som gör att det tar tid?

Har funderat på hur vi ska göra med vätska. Jag har bara plats till en liten flaska på cykeln och det är ju helt klart för lite, det får helt enkelt bli CamelBak. För övrigt ser det iallafall ut att bli kanonfint väder, hoppas det håller i sig! Ser verkligen fram emot att köra långloppspremiär och det ska bli kul att träffa allt cykelfolk igen :)

Förutom att stirra upp oss inför Billingeracet har vi såklart cyklat här hemma också. I fredags körde vi en ny variant av träning på vårt Berg. Vi bestämde oss för att cykla ihop 1000 höjdmeter i lugn och fin takt. Vi försökte så mycket som möjligt att inte ta samma stig flera gånger så det blev många stigar och riktigt roligt var det!
Dagen efter rullade vi landsvägsdistans till Glumslöv och hem igen. I Glumslöv stannade vi och åt pizza och när vi rullade genom Helsingborg gled vi ner i Norra Hamnen och tog en kaffe mitt i allt folkvimmel - det var ju Springtime i stan'.

Igår och idag har vi sportat monark i källaren, inte speciellt kul men det är ju isande kallt ute och lite regn.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar