torsdag 4 maj 2017

TräningsTävling på Järavallen

Igår eftermiddag lastade jag och Karolina in oss själva och våra cyklar i skåpet och körde till Järavallen för att träffa lite andra cykeltjejer och köra träningstävling (eller tävlingsträning..?). Halv sex skulle vi träffa Linda och Ulrika där och klockan sex var alla andra där också.

Tror att några har råkat bli bortkapade i den här bilden tyvärr. Foto: Linda Tufvesson (fast egentligen inte eftersom hon själv är med på bilden 😄)
Vi började med att köra ett varv runt parkeringen innan vi svängde av in i skogen. Sandra, Helen och Jessica försvann iväg och efter dom Linda, jag, Ulrika och Erika. Väl inne på stigen är det svårt att köra om och vi kände väl att vi tre var lite i vägen för Erika så vi släppte fram henne och ungefär samtidigt drog Ulrika också förbi Linda och mig. Efter ett tag kom jag om Linda och låg precis framför henne tills hon tog ett annat vägval än jag och kom förbi. Hon gjorde något misstag vid ett tillfälle och klickade ur så jag tog mig om henne igen. Försökte allt vad jag kunde att köra ikapp Ulrika, såg henne emellanåt, men det var omöjligt.

Lite Strava-tider:
Snabbast runt var Sandra Backman på 27:10, efter henne kom Jessica 27.34 och Helen (ingen tid på strava) sedan Erika 27:49, Ulrika 28:54, jag 30:13, Linda 30:49, Sofie 36:26.

Jag körde personbästa på slingan, slog mitt gamla rekord med 1min7sek! Grymt bra ju! Det här var nog min absolut kortaste träning någonsin, körde bil i 1.5h t/r för att cykla i en halvtimme 😆 Men jag tog ju i iallafall och garmins återhämtningsrådgivare sa 41h (efter 30min cykling!)
Foto: Linda
Det var verkligen jättekul att träffa alla och cykla lite och snacka lite och fika lite!
Gör gärna om detta!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar