torsdag 18 maj 2017

Tillbaka, både sommaren och jag?


Torsdag idag, men det har väl ingen utav er missat. Själv tog det mer än halva dagen innan jag insåg att onsdag var det igår.

Jag har sedan långt innan Billingeracet haft problem att få upp pulsen ordentligt, det har varit en hel del dålig sömn men jag har också fått ökade problem med min astma. Om de två hänger ihop vet jag inte men det ger ingen bra känsla kan jag säga.


Jag hade en kort träning med ett par intervaller inplanerad idag, igår blev jag påmind av strava om ett riktigt bra segment på kullaberg. Jag fick ett mail om att jag fått stryk och blivit nerpetad från tronen. Vad passar bättre då än att ta tag i revanschen och samtidigt få en ca 10 min lång hård intervall uppför. Sagt och gjort, motvind upp innan skogen men det gick så för tillfället är jag tillbaka…

Varmt och gott idag, ca 24°C

Om ni undrar jag fick upp pulsen ordentligt idag då? Svaret är nej men lite bättre än under Billingeracet gick det. Idag nådde jag med stor möda 93% av min maxpuls.


Fredag imorgon då :)
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar