tisdag 9 maj 2017

Billingeracet på lördag!

Morning,
Nu närmar sig första loppet i långloppscupen med stormsteg. På lördag är det Billingeracet och det är ett lopp varken Yvonne eller jag har kört tidigare. Jag började igår med att se över och serva cyklarna, har lite delar påväg från tyskland som förhoppningsvis kommer idag. Vi tänker ta husbilen upp till skövde så den ska packas i ordning den också.

Jag vet inte mycket om hur Billingeracets bana är men cykeln jag tänker använda är min heldämpade,   har tänkt köra ett par tävlingar på min hardtail men på lördag kör jag fullgung!


Vad gäller träningen så har jag som nästan alltid haft vilodag igår måndag, vad som däremot är ovanligt är att jag tog en vilodag från cykelsadeln även i söndags. Vi la nästan 8tim cykel bakom oss under fredag och lördag och jag kände väl att det var lite krispigt i låren..

Idag kommer vi köra kort träning, intervaller förhoppningsvis utomhus. Graden av tidsbrist får avgöra ikväll!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar