måndag 3 april 2017

Redo för 2017

Tiden rullar på fort nu, i slutet på denna månaden drar xcup igång här nere i Skåne. Vädret börjar "ordna upp sig" och med det så blir monarkpassen färre och färre. Jag är så illa tvungen att köra vissa träningar inomhus ibland när det är för kallt och fuktigt pga mina luftrör, men snart går det bra att gasa på utomhus också.

Jag har en lite lugnare vecka på träningsfronten med två vilodagar på schemat, ett par vo2max intervallkörningar och sedan hoppas jag på att vädret tillåter resten ute.Under veckan ska jag också montera ihop min fullgung, jag väntar egentligen på ny drivlina men får väl börja cykla på den gamla. Det är hög tid att kroppen får tillfälle att minnas lite hur det känns, jag har uteslutande cyklat på min hardtail sedan mitten av november då bilden ovan är tagen. Det var dagen efter Late Night Orup och sedan dess är min FS såklart tvättad, genomgången och dämparna har varit på service mm. Redo för 2017 helt enkelt. Planen är att köra mountainbike till helgen som ni förstår!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar