lördag 15 april 2017

PåskBajken

Lite snabb-blogg här efter maten och innan det är dags för filmtajm! Vi lever och cyklar på som vanligt om ni undrat, har väl halkat efter lite med uppdateringarna här bara.Igår cyklade vi mtb i Ängelholm, bland annat körde vi två varv på x-cupbanan där i Kronoskogen. Andreas lyckades slå sitt gamla rekord med ganska exakt en minut 👊. Jag var väl drygt 40sek långsammare än mitt personbästa, men det satte jag ju under loppet förra året och då körde jag som en vettvilling! Var till och med före Erika Jepson på första varvet, vilket inte borde vara möjligt för mig överhuvudtaget 😆.

Vi valde skogen i Ängelholm för att komma undan blåsten så mycket som möjligt, dessutom kom solen fram också medan vi fikade bort en stund i husbilen.

Idag har väl ingen undgått att det snöat antar jag... Vi gjorde som resten av befolkningen, tog en sväng till Väla för shopping och fika. Efter det blev det varsin omgång på den stationära cykeln, Andreas körde 5x3min och jag körde tio ettor.

Medan Andreas var nere i källaren passade jag på att testa en julklapp, en Omniaugn. Vi har inte någon inbyggd ugn i husbilen så det här är ett fiffigt alternativ. Det är en liten ugn som man sätter ovanpå spisen. Bakade muffins i den idag, gick finemang.


Har kollat väderprognosen och det ser hyfsat lovande ut för utecykling imorgon.

Glad påsk! 🐥🐥🐥
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar