tisdag 18 april 2017

Något kul på gång - TräningsTävling!

Viloläge för oss båda igår vilket gav utrymme åt andra sysslor. Vi stack iväg till "Bengt i Örkelljunga" och fixade några prylar till vårt rullande hus. Det är ju en helt ny värld det här med campingutrustning så som toakemikalier och melamintallrikar...

Dagen innan igår rullade vi en tretimmars MTBdistans i solsken och vinterkyla. Vi tog bokstavligt talat raka vägen till Kattarp, sen Tånga och vidare till Ängelholm. För ovanlighetens skull tog vi faktiskt en kort matpaus på Sibyllan där innan vi svängde över järnvägen in i skogen. Det var verkligen fantastiskt fint på stigarna, önskar så att vi hade mer skog här och inte bara en massa åkrar där det alltid blåser.
Nu till det rubriken syftar på! För ett tag sedan snackade Ulrika, Linda och jag ihop oss om att vi borde ha en träningstävling för tjejer. Eftersom vi kan mer än bara snacka blev det beslutat att vi kommer att köra en träningstävling på Järavallen den 3/5 kl 18.00! Alla tjejer som gillar att cykla stig är välkomna, oavsett nivå - det är ju bara "tävling" på skoj :)


Eftersom mountainbikespåret på Järavallen är singletrack hela vägen och det är rätt svårt att cykla om någon tänker vi oss upplägget så här: vi börjar med en startloop på parkeringen sedan ett varv på banan och avslutar med en loop på parkeringen igen.
Hoppas att ni är många som vill komma och köra!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar