lördag 25 mars 2017

Massa stig

Vad hände igår? Ingenting var fel eller kändes konstigt, jag var på jobbet och när jag kom hem hade vi planerat att sticka ut och cykla en sväng på Berget. Jag fixade iordning lite jag tänkte äta innan avfärd men först tog vi en kopp kaffe. Jag kom igenom halva koppen sedan började jag må mer och mer illa. La mig på soffan och mådde riktigt dåligt, fick strax rusa in på toa och kräkas. Efter det kändes det lite bättre men jag låg kvar i soffan medan Andreas var ute och cyklade. Hade ingen aptit på kvällen men i morse var allt som vanligt igen. Jag mår hur bra som helst och har varit ute och cyklat två timmar i Ängelholm. Fattar inte vad det var som hände, nåt jag ätit kanske?

Nog om det, över till dagens cykling. Vi tog som sagt bilen till Ängelholm och där rullade vi ihop två timmar stigcykling. Det var ju helt fantastiskt roligt! Stigarna var torra och snabba, bara att trycka på. Det är inget stort område direkt men det är rätt så gott om stigar så det går fint att få tiden att gå.

Så här åkte vi idag.
Amazing!
Tidigare idag var vi och tittade till husbilen, allt såg fint ut och imorgon plockar vi ut den. Kul!//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar