onsdag 15 mars 2017

IntervallOnsdag på Kullagatan

Så som de flesta veckor har jag inte tränat varken måndag eller tisdag. Idag drog jag således igång min träningsvecka med intervaller i källaren. Jag körde 4 set med korta intervaller, 20st 15sekunder med lika lång vila mellan varje. Benen ville inte riktigt vara med mig så som jag hade önskat hela vägen, men det gick hyfsat bra ändå. Hade tänkt att jag skulle få upp pulsen lite mer men benen pallade helt enkelt inte. Jag siktade på att få upp kadensen till över 105, men det gick inte på alla intervaller och som mest kom upp i 91% av maxpuls. Tror att jag behöver börja cykla mer ute för att få fart på påkarna igen, för att inte tala om pannbenet...

kadens och puls


Andreas tog över monarken efter mig och han laddade på med 4x4, ett snabbt och effektivt sätt att köra slut sig. Så här ser det ut stapelform:

watt och pulsHär sitter vi nu och imorgon är det torsdag och en ny träningsdag, vad ska jag köra då tro?
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar