lördag 18 mars 2017

FY-ror och Sram eagle?

Vaknade helt av mig själv imorse, ingen katt som klev omkring och petade ner saker från nattduksbordet, rev sönder något papper, drog klorna längs med väggen, bet mig i tårna eller dylikt ofog. Jag vaknade före Hilda med andra ord - ha! Tittade ut och där snöade det - meh.

Efter en frukost bestående av både te och kaffe, gröt och yoghurt körde jag en inomhusträning. Det blev en hård en, det blev faktiskt rekord på 4x4. Jag la på lite mer vikt än vanligt och jag hade nog riktigt bra ben idag för i första intervallen skjutsade jag upp pulsen till 93% och det sprängde mig inte utan jag kunde fortsätta att köra på och pulsen ökade till 96% i den sista intervallen.Kan inte säga att det var någon dans på rosor, nej det var så in i helsike jobbigt - fy för fyror alltså.

Andreas körde samma som jag körde i förrgår, 15sekundersintervaller.

Andreas cyklar på stället.


Kollade Milano-Sanremo en stund, åkte och handlade på Ica och kom hem igen lagom för att se de sista 9 kilometerna.

På väg in på Ica.


Under tiden allt detta hände har vi också kikat runt på internätet och klurat lite på hur jag ska utrusta min heldämpade Liv Lust. Eftersom vi (läs Andreas) har fixat i ordning hardtailen och därmed snott en del komponenter till den behöver Lust:en nya prylar. Har tittat en del på Sram eagle men efter närmare eftertanke är det inte något för mig. Som jag har haft det nu är jag nöjd, jag brukar köra med 34-klinga på långloppen och använder alla de lättare växlarna en hel del samt även de tyngre. Vad jag skulle behöva är en ännu tyngre växel. Med andra ord skulle jag inte kunna sätta på en större framklinga och köra med eagle för då är ju alla växlar tyngre och sedan har jag bara en betydligt lättare och det är inte bra.

Förutom det där med växlar behöver jag en sadel och ett par hjul...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar