tisdag 21 mars 2017

Fler cyklar än vad prylarna räcker till

Träning på en tisdag minsann. Imorgon lär det inte bli tid till cykling för min del eftersom vi tydligen har kvällsmöte på jobbet, vilket jag inte alls hade koll på. Urk. Inte speciellt kul.
Klämde in en timme monark nyss iallafall och det var ju bra. Det blev inte något dunderpass, men bättre än ingen träning alls. Andreas hade precis kört lågkadensintervaller 3x10min när jag kom hem. Jag hade inte riktigt huvudet med mig för att klara det så det fick bli en snällare variant - tre intervaller om 6min, 8min, 10min.

puls och kadens


Tyvärr ser det lite mörkt ut för utecykling under resten av vardagarna den här veckan, på grund av tidsbrist, men vi hoppas på att komma ut både lördag och söndag. Andreas har plockat över mitt xx1-vevparti och hjulen från hardtailen till min heldämpade mountainbike. Nu behöver jag bara flytta över sadel och pedaler så kan jag ut och åka. Ett jäkla meckande med mina cyklar... jag måste verkligen få tummen ur och fixa prylar så att båda cyklarna blir kompletta. Sen har jag en landsvägscykel som för närvarande också står utan sadel och pedaler, dessa finns dock att tillgå i en byrålåda jag har bara inte sett till att få dem på plats...

Apropå min heldämpade Liv Lust är jag jäkligt glad att jag köpte den förra året innan Liv ändrade inriktning på sina heldämpade cyklar. Den jag har är mer rejsig än de nya cyklarna som är mer åt allmountain/trail-hållet. Ska bli roligt att komma ut och köra stig igen med den! Köpte den i slutet av juli förra året och så här snygg är den:

Den där dropper posten plockade jag av, om nån är intresserad av en sådan så är det bara att höra av sig.

God kväll
 //Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar