tisdag 7 mars 2017

Återtåget

Nu har jag friskförklarat mig från den här ovanligt sega sjukan. Inte ont i halsen längre och ingen feber, dock sitter det kvar en jäkla rethosta! Jag gav mig på en tröskelträning idag, tänkte att jag måste börja någonstans och få en skaderapport. Man vill ju veta hur långt bak i tiden man skickats här. Tidsmaskinlångt blev diagnosen…


Känns riktigt tråkigt då jag hade lyckats bra med min insatts under vintern och gjort stora förbättringar i både uthållighet och effekt.
Tycker nog att uthålligheten var det väl inget fel på men med tanke på att jag fick lägga mig nästan 40W lägre för att orka med så var det väl inte så konstigt att den delen kändes bättre.

Får väl försöka vara lite positiv här och hoppas återtåget går ok och att jag hinner komma ikapp igen innan det är dax för alla nummerlappar!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar