torsdag 16 mars 2017

53h vila efter en timmes cykling

Frågan igår var vad jag skulle träna idag, jag skrev också att jag behövde cykla ute för att skrämma liv i kroppskrället. Eftersom jag är gjord av socker och aningen vindkänslig är jag ibland svårflörtad med utecykling här i nordvästra Skåne... Idag var vädergudarna på min sida och jag kände för att köra på ordentligt. Jag bestämde enhälligt att vi skulle köra Kullahalvön runt, en runda som tar ungefär en timme för mig. Jag stack iväg några minuter före Andreas och drog upp pulsen i 88% på 5 minuter, skit i uppvärmningen ba! Andreas skulle köra lite lugnare och nånstans efter Rekekroken, när jag cyklat ungefär 25min, var han ikapp. Därefter kommer en del backar och jag fortsatte kriga på så gott det gick. Fick ligga bakom Andreas resten av vägen hem och jag pressade allt jag kunde och höll hög puls ända hem till brevlådan!


Varför slösa tid i zon 1...
Cykeln
Sällskapet
Rundan
Tid: 1.01
Hastighet: 27.4km/h
Sträcka: 27.8km
Snittpuls: 87.6%
Maxpuls: 95.5%
Rekommenderad vila från Garmin: 53 timmar

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar