tisdag 7 februari 2017

Tvådagarsvila

Vi är nu inne på vår andra vilodag i rad. För min del är det inget ovanligt, det faller sig oftast så att jag inte tränar på måndagar och tisdagar för det är mina längsta arbetsdagar. Idag var den dessutom en timme längre än vanligt på grund av ett extrainsatt infomöte. Kan säga att jag trampade hem i ett jäkla tempo efter att ha sett det här på Andreas instagramkonto @beingandy:


För Andreas del är det däremot ytterst ovanligt att han håller vilodag två dagar på rad! Nu är det så att han har åkt på en början till en förkylning. Med stundande utlandsresa är det ingen man vill leka med och chansa på att träna med risk att bli sjuk på riktigt. Bättre att försöka kurera sig med vila och bygga upp energi istället.

Imorgon kör iallafall jag på med träning i vanlig ordning och det lär ske i källaren. Det är nämligen riktigt ruggigt väder här. Tänker mig nog intervaller a la 2x20min eller om jag känner mig riktigt tuff 3x20.

I övrigt jobbar vi vidare med klubben och det har börjat rulla in en del medlemmar och klädbeställningar, vilket är jättekul!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar