måndag 13 februari 2017

Måndagsmonark 3x10min

Andreas fick till ett tvåtimmars monarkrull igår mellan städning och packande, jag hoppade över träningen och tog mig en timme idag istället. Precis som flera gånger tidigare gick jag ner utan att riktigt ha bestämt mig för vad som skulle avverkas i källaren. För tillfället är motivationen till att sitta inne och cykla inte jättehög direkt, men utecykling i värme nalkas runt hörnet och det ska bli så underbart!! Men, än så länge är det bara att ta sig i kragen och trampa watt på monarken. Siktade slutligen in mig på ett lite medelmåttigt pass, 3x10min tröskel.

Smile, det här med inomhuscykling är ju verkligen jätteroligt...
Genomförde träningen föga inspirerad och med musik till hjälp att hålla kadensen rätt eftersom jag hade svårt att hålla tankarna på det jag gjorde.  Det lyckades bra, 90kadens i alla intervallerna och pulsen låg där den skulle.


Nu blir det till att vila benen ett par dagar igen för min del, efter det kör vi långt och länge :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar