torsdag 9 februari 2017

Åter i tjänst!

Yes då satt man och slipade på formen igen, jag var lite rädd att kroppen skulle börja klydda och har därför varit försiktig ett par dagar. Försiktig betyder då alltså 3 träningsfria dagar med mycket sömn, mat och vätska. Idag vaknade jag och kände att saker och ting var på rätt kurs igen, jag kände mig bättre.

Åter i tjänst😜

Ibland (egentligen oftast såklart) hjälper det att lyssna på kroppen om man gör det i tid. En dunderförkylning så här års kan lätt sätta sig så illa att det blir 2 veckor utan träning, det är inget roligt fråga mig jag vet tyvärr alldeles för väl. Så lyssna till er lekamen, stanna upp och skapa lite återhämtning och energiintag om så krävs. Det har man igen…

Yvonne åkte 4x4 idag och hon satte wattrekord och gjorde det stabilt på mer KP i viktkorgen. Siffror som är höga nog att det utom tvivel är bättre än man tidigare gjort känns alltid lite extra bra.
Här får ni en föreochefter-bild, så ser ni hur glad man kan vara då.


Nu vankas det helg och jag hoppas att jag inte vaknar tokförkyld efter min lilla predikan här ovan, håll tummarna.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar